Saturday, May 16, 2009

FAISAL D'GNIUS

>
FAISAL D'GNIUS


makanan tambahan untuk kecemerlangan, kesihatan dan peningkatan IQ

serta tumbesaran kanak kanaK

FAISAL D'GNIUS


Faisal DGnius adalah rumusan makanan semulajadi yang dapat memberikan nutrien untuk saraf bagi memulihkan kesegaran otak. Ia dapat merawat masalah saraf dan mental seperti takut, cemas, rungsing dan memberikan keyakinan serta membangkitkan semangat. Ia dapat menguatkan daya fikir dan mencerdaskan akal serta memperbaiki daya tumpuan, menghapuskan letih lesu, serabut fikiran dan kelesuan otak.

Faisal Dgnius ini amat berguna dan cukup berkesan kepada pelajar-pelajar dan sebagai satu alternatif bagi mengatasi pelbagai masalah negatif seperti yang dinyatakan di atas. Produk ini berkesan kepada anak-anak yang nakal, degil, hiperaktif, malas, suka menangis, lambat bertutur dan lambat berjalan.

Faisal DGnius mengandungi 100 biji tablet untuk dimakan /dikemam/ dikunyah . Sesuai dimakan pelbagai peringkat umur dan tiada kesan sampingan. Faisal DGnius makanan berfungsi sebagai satu hadiah kecemerlangan kesihatan dan untuk peningkatan IQ serta tumbesaran kanak-kanak.


Lain lain keistimewaan

Mencerdaskan minda

Menguatkan daya ingatan

Menambah daya kreativiti

Menambah daya tenaga mental

Mewujudkan ketenangan fikiran

Membantu melancarkan pertuturan


Testimoni

Pn Rabiah

Dulu anak saya sering mendapat nombor yang tercorot dan tidak begitu minat belajar. Selepas 2 bulan saya memberikannya faisal D'gnius perubahan begitu ketara telah berlaku dimana beliau minat untuk bertanya dan mengulang kaji pelajaran dan apa yang lebih menggembirakan saya ialah apabila anak saya mendapat tempat teratas setiap kali ujian.


Pn. Siti Mariam

Anak saya Nur Fatihah (7 tahun)pada mulanya kurang berminat terhadap pelajarannya. Kebanyakan masa dihabiskan bermain dan sukar utk diajar membaca. Saya amat bimbang keadaan ini sehinggalah rakan-rakan mengesyorkan saya mencuba produk faisal dgnius. Alhamdulillah, saya melihat ada perubahan pada Fatihah. Dia telah mula menunjukkan minat dalam pelajarannya dan mudah mengingati apa yang dipelajarinya di sekolah.


Pn. Mas Ayu

Selepas sebulan, anak saya mula menunjukkan perubahan yang positif. Anak saya mula pandai brcakap, minat kepada buku dan lebih mudah mendidiknya. Syafik kini semakin bijak berkeyakinan dalam setiap tingkah lakunya dan sentiasa ceria.

Pn. Ruszul

Seawal usianya 1 tahun 10 bulan, Nurin sudah pandai mengira dan mudah mengingati setiap abjad atau perkara yang diajarkan kepadanya. Kini berusia 2 tahun 4 bulan, Nurin semakin pintar dan amat bijak berkata-kata. Hingga kini saya masih lagi menggunakan faisal d?gnius untuk perkembangan otak dan minda anak saya.


En. Nor Azli
Saya telah memberikan Faisal Dgnius kepada anak saya sejak 4 bulan yang lalu. Sebelum ini saya mendapati anak saya langsung tidak minat untuk mempelajari sesuatu walaupun saya berpeluang untuk mengajar beliau contohnya dalam sistem pembelajaran computer dan tumpuan beliau terhadap sesuatu tidak begitu menggalakkan. Setelah saya memberikan Faisal Dgnius saya sendiri terkejut dengan perubahan yang begitu membanggakan saya sebagai seorang ayah. Beliau semakin begitu tekun dan mempunyai minat yang mendalam sehingga beliau bijak menggunakan computer seperti orang dewasa. Kematangan beliau juga semakin terserlah hari demi hari. Saya bangga dengan anak saya Norsarah serta bangga dengan produk Faisal dgnius kerana memberi kecemerlangan IQ kepada anak saya.


En. Abdul Rahim
Saya telah memberikan anak saya Zarith Sofia makan Faisal Dgnius pada pertengahan tahun 2003. Ketika itu dia baru berusi 3tahun. Kini telah hamper setahun saya berikannya Faisal Dgnius, saya mendapati dia mengalami perubahan yang ketara, baik dari segi perwatakan mahupun daya ingatannya. Minatnya untuk belajar begitu mendalam. Kami tidak pernah secara formal mengajarnya mengeja huruf atau mengira. Tetapi dia belajar dengan inisiatifnya sendiri. Kerjanya setiap hari menulis atau menyalin carta-carta yang ditampal pada dinding bilik seperti carta huruf dan nombor. Dalam usianya 3tahun, Sofia sudah boleh mengira sehingga 100 dalam bahasa Inggeris dan menulis ABC dengan baik dan lancar. Penampilan dirinya juga begitu mencuit hati. Kesimpulannya, Alhamdulillah selepas pengambilan Faisal Dgnius anak saya mengalami perubahan yang positif.


HARGA
WM: RM 58.00
EM: RM 63.00

HARGA RPMOSI RM 55 (FREE POSTAGE)

No comments:

Post a Comment